"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середу, 30 листопада 2016 р.



Рекомендуємо прочитати!


Базів Василь
Армагедон на Майдані/Василь Базів.- К.: Український пріоритет,2014.160с.

Безпощадне у своїй невідворотній сповідальності та всепоглинальне за своїм гостросюжетним магнетизмом Письмо автора справляє на читача вулканічне потрясіння, як і сам феномен Майдану на самосвідомість сучасного землянина. На смисловому тлі подається документальна маловідома історія про те, що і як призвело до Повстання, котре стало безпрецедентним актом кривавого вознесіння із провалля гуманітарно-кримінальної катастрофи для майже 50-мільйонного людського згромадження в центрі Європи. Водночас всенародний Бунт Гідності став прологом до визвольної війни - у супрязі з усім прогресивним світом - древньої Нації проти планетарної загрози земній цивілізації, яка постала перед очманілим людством осатанілими ордами московських варварів, що виринули на полях глобальної епохи із темних віків.

Вівчарик, Михайло Миколайович.
 Українська нація: шлях до самовизначення / М. М. Вівчарик, П. П. Панченко, В. І. Чмихова . – М. : Вища школа, 2001 . – 287 с. 

Автори чи не вперше сміливо й чесно на багатому фактичному матеріалі переконливо доводять, що українська нація - це реальність, яку не треба заперечувати, а з якою слід рахуватися як з іншими самобутніми світовими етносами.
 Видання допоможе глибше зрозуміти родовід і духовні витоки нації та усвідомити, що шлях, який обрала Україна - це побудова демократичної правової держави та утвердження в ній громадянського суспільства.
 Видання розраховане на науковців, політиків, викладачів, студентів, всіх, кому не байдужа доля суверенної України.





Я like Україну! : Збірка оповідань
Анатолій Дністровий, Сергій Батурин, Лариса Денисенко, Антон Санченко :  Нора-Друк, 2016. — 400 с.

Незалежній Україні — 25 років. Але боротьба за Незалежність триває — і на полі бою, і в головах українців. Українські письменники стали до лав бійців одними з перших — спочатку в інформаційному просторі, а дехто й потім зі зброєю в руках. До цієї збірки увійшли твори 25 письменників, які люблять Україну — кожен свою і кожен по-своєму, і саме про цю любов вони пишуть. Двоє з авторів збірки — Артем Чех та Геннадій Молчанов — свою любов до України довели зі зброєю в руках на східному фронті, а один — Андрій Миронюк — загинув за неї у Донецькому аеропорту. Слава героям! Слава Україні!







Я з Небесної Сотні Марко Рудневич
 Год издания: 2014
Издательство: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА
Серия: Доросла серія (видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА) Язык: Украинский
Герой повісті молодого письменника Марка Рудневича чимось нагадує селінджерівського Голдена Колфілда. 19-річний студент Макс зі Сміли легко й відверто оповідає про своє життя — про навчання, однокурсників, родину, про свою кохану дівчину Іванку, яка вчиться в Києві, а батьки хочуть відіслати її на навчання до Франції... Але стається Майдан, і Макс зі своїм другом-однолітком їде до Києва. Зрештою, це повість про три вирішальні доби на Майдані. Ви згадаєте все, ви ще раз переживете ті тривожні лютневі дні і, мабуть, будете плакати, і ще довго пам’ятатимете простого хлопця зі щирою душею — Макса зі Сміли...

Немає коментарів:

Дописати коментар