"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

пʼятницю, 16 травня 2014 р.


«Свято слова»

15 травня 2014 року в районному будинку культури відбулася творча зустріч з поетами – земляками  - Володимиром та Віктором Скавроніками.  Зустріч була організована центральною районною бібліотекою для дорослих, зокрема літературною студією «Джерело слова» .  Ведуча заходу     О.В. Райковська презентувала  життєвий та творчий шлях братів Скавроніків.  Активними учасниками заходу були: голова Великомихайлівської районної ради В.І. Гірін; бувша однокурсниця  Віктора Скавроніка по юридичному факультету З.М. Маліновська; селищний  голова Т.В. Жарська; активний читач бібліотеки В.В. Долгов; сільський голова та самодіяльний письменник В.О. Зарічук.  Окрасою свята крім самих учасників були художні номери, підготовлені районним будинком культури у виконанні  народних ансамблів РБК «Калинонька», «Будьмо» та солісткою Вікторією Кузюк.
         На захід були запрошені учні старших класів НВК№1, СШ№2, Новопетрівської с/ш та Полезненської с/ш.  Присутні мали можливість поринути у чарівний світ поезії та прози братів Скавроніків.  Відбулося щире спілкування відверта розмова про найкращі цінності людського буття.
 На заході була представлена та озвучена книжкова виставка «Літературне сузір’я  Великомихайлівщини», завдяки якій присутні дізнались про нові надходження у фонд ЦРБ видань братів Скавроніків  та письменників -краян за останні роки.
 Представники органів влади та місцевого самоврядування щиро вітали творчих земляків з їх здобутками і вручили почесні грамоти  та квіти.











Немає коментарів:

Дописати коментар