"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

вівторок, 20 лютого 2024 р.

                                                       «А Сотню вже зустріли небеса…»

20 лютого в Україні вшановують День Героїв Небесної Сотні. Десять років минуло від тих подій, коли на Майдані загинуло найбільше активістів. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську незалежність - до Небесної Сотні. 105 Героям Небесної Сотні посмертно надано звання Герой України. Ці люди стали символом мужності, самовідданості та готовності жертвувати своїм життям за майбутнє країни.
Сьогодні спільно з Великомихайлівським ліцеєм була проведена патріотична бесіда «А сотню вже зустріли небеса…»» з учнями 9 класу (вчитель Коземерчук Оксана Миколаївна). Під час якої учні дізналися про Героїв Небесної Сотні та їх подвиг, та ознайомилися з книгами по даній темі.
Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.. Саме тоді, під час Майдану, подвиг Небесної Сотні допоміг та мобілізував українське суспільство на боротьбу, яка продовжується і досі. Вони втримали небо свободи над нами. Пам‘ятаємо, боремось та переможемо. Герої не вмирають.




Немає коментарів:

Дописати коментар