"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 5 вересня 2013 р.

ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКА ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА
Бабінчук Людмила Миколаївна - директор ЦБС
Адреса: вул. Леніна, 121 смт Велика Михайлівка, Великомихайлівський р-н,
Одеська область, 67100; email: vmbiblioteka @ mail.ru тел. 2 – 14 – 61.
Бойченко Оксана Валеріївна – провідний методист ЦБС  тел. 0962938619
email:  ovboychenko@ mail.ru


П Р Е С  -  Р Е Л І З

30.08.2013р.

«Крокуємо у сьогодення «БІБЛІОМОСТОМ»


! 6 вересня 2013 року о 10  годині ранку, на базі ЦРБ відбудеться прес – конференція за темою    «Бібліо - ресурси «сучасних бібліотек» в ЦБС» / виконання  Міжнародної програми «Бібліоміст»/
!  У читальній залі буде проведено прес – конференцію. За участю  бібліотек – переможців  Всеукраїнського конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету».
* Інформація: З 2011 року чотири бібліотеки Великомихайлівської ЦБС: Центральна районна  бібліотека для дорослих, районна дитяча бібліотека, Цебриківська  селищна бібліотека для дорослих, Великоплосківська сільська бібліотека – філія стали переможцями конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» міжнародної програми «Бібліоміст». У жовтні 2011 року у цих бібліотеках запрацювали «Інтернет – центри» для користувачів. Цими бібліотеками реалізовуються до 31 жовтня 2013 року цільові  проекти:  у ЦРБ  - творчий проект «Обираючи професію, я обираю своє майбутнє 2011 – 2013»; у РДБ –  творчий проект «Мрії - в дію», націлений на профорієнтацію дітей середнього шкільного віку;
у Цебриківській бібліотеці для дорослих – творчий проект «Краєзнавча діяльність бібліотеки у співвідношенні традицій та інновацій»; у Великоплосківській бібліотеці – філії – творчий проект «Информационное поле Великоплосковского агрария».
Для реалізації зазначених проектів було вжито чимало заходів і результати, які отримали бібліотеки є різні. На прес – конференції ми хочемо донести інформацію про практичні сторони у діяльності «Інтернет – центрів»:
1). Про практичні кроки до успіху бібліотек;
2). Про нові послуги;
3). Про кількісні та якісні результати.             

Немає коментарів:

Дописати коментар