"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середу, 28 травня 2014 р.







«Дерево міцне корінням, а людина – родом»
Народна мудрість говорить: «На землі існує три головні цінності, три дива: хліб, щоб  народ був завжди здоровий, сильний; жінка, щоб не обривалася нитка життя; книга, щоб не обривався зв'язок часів»  і це чудово, що є родини, які цінують книгу, адже вона вчить бути чесними і працьовитими; шанують та розкривають щиру душу українського народу та його безцінну творчість. 
         Своїх читачів 23 травня на родинному святі вітала центральна районна бібліотека для дорослих.  Захід  був присвячений   родині, сім’ї,  жінці та одвічним людським цінностям.  До бібліотеки прийшли учні 9-А класу НВК №1( класний керівник Байрамукова С.Н) та запрошені майстрині з народної творчості: Медвідь Л.Д., Соловйова О.Р. та Чернявська І.М..  Майстрині принесли свої роботи – це і вишиті рушники, і вишиті сорочки, і роботи з бісеру.  Наприклад: Любов Дмитрівна Медвідь показала старшокласникам сорочку, яку вишивала її мама, багато своїх вишитих робіт, а також роботи своєї доньки.  Оксана Романівна Соловйова родом з Івано – Франківщини, тому майстриня розповіла підліткам про  особливості орнаменту вишиванки на західній Україні.  Ірина Миколаївна Чернявська - мати чотирьох дітей, кожна з яких  має свої інтереси, а от найменша захопилася вишиванням картин бісером.  Ірина Миколаївна з дітьми любить проводити свій вільний час з користю: роблять з бісеру різні вироби, в’яжуть крючком серветки, вишивають картини. 
         Кожна з запрошених майстринь розповіла про те, як вони перейняли досвід майстерності від своїх бабусь та матерів, а самі поділилися ним зі своїми дітьми.  Після представлення  робіт майстринь, присутні ознайомилися з книжковою виставкою «Книга – міст у світ знань, джерело самоосвіти та змістовного проведення вільного часу».  В теплій та дружній атмосфері учасники свята ділилися секретами своєї творчої наснаги, а молодь, як годиться на святі, пригощалася  солодощами.  Молоді учасники свята зацікавилися змістовним проведенням дозвілля та з радістю погодилися на проведення для них серії майстер-класів. Бібліотекарі побажали майстриням творчої наснаги та затишку в родинах, а молоді наступних цікавих зустрічей.


1 коментар:

  1. Дорогие коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award. Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге http://dytlibrarikorolevo.blogspot.com/Поздравляем с наградой! Успехов и признания читателей и коллег!

    ВідповістиВидалити