"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

понеділок, 1 квітня 2019 р.



7 січня у Великомихайлівській ЦРБ відбулося чергове засідання клубу «Гармонія» за темою: "Неповторний світ митця - Ігоря Марковського", присвячене 70-ти річчю з дня народження Заслуженого художника України, нашого земляка Ігоря Федотовича Марковського. 
Змістовно провели час у бібліотеці члени клубу "Гармонія", адже відкрили для себе мистецький та життєвий шлях нашого земляка, завдяки теплим і щирим одкровенням дружини Людмили Борисівни Райковської. З першої хвилини члени клубу поринули у цікавий світ талановитого художника та в його героїчне і нелегке життя, людини з ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ.
Від імені членів клубу «Гармонія» висловлюємо щиру подяку дружині художника Л.Б. Райковській за таку приємну і цікаву зустріч. А також, за надання матеріалів та творчих робіт художника для оформлення в читальній залі для відвідувачів бібліотеки експозиції до 70-ти річчя з дня народження : "Неповторний світ митця - Ігоря Марковського" .
Всіх бажаючих запрошуємо з 17-24 січня до Великомихайлівської центральної районної бібліотеки ознайомитися з виставкою.
P.S. Он - лайн біографія та публікації у ЗМІ про видатного нашого земляка - ювіляра є у рубриці "Краєзнавчий гід" сайту ЦБС 
http://vmihailivka-cbs.ucoz.net/…/markovskij_igor_fed…/0-217
та у Вікіпедії 
https://uk.wikipedia.org/wiki/Марковський_Ігор_Федотович

Немає коментарів:

Дописати коментар