"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

вівторок, 23 березня 2021 р.

                                                   До уваги учнів та  вчителів!!!

            Нещодавно, в дарунок від читачів, наша бібліотека отримала дві чудові книги  «Великий довідник школяра: природничі науки» 5-11(12) класи та «Великий довідник  школяра: гуманітарні та суспільні науки» 5-11(12) класи.  Пропоновані  довідники  містять вичерпні відомості зі шкільних курсів природничих, гуманітарних та суспільних наук за новими навчальними програмами  Міністерства освіти і науки України.
        Матеріал для п'ятих-одинадцятих класів подано в тій послідовності, у якій він вивчається в сучасних школах.
Стислий та доступний стиль викладення, приклади, ілюстрації, додатковий матеріал - усе це робить книгу незамінним помічником,  як при вивченні чи повторенні певної теми чи розділу, так і під час підготовки до випускних та вступних іспитів.
        Довідник вигідно відрізняється від існуючих аналогів наявністю алфавітного покажчика, що складається з найуживаніших (ключових) слів-термінів із кожного предмета.
       Книга, адресована школярам,  батькам і педагогам, може також стати в пригоді людині будь-якого віку, фаху, рівня знань.

     Ще дві книги СУПЕР ГДЗ. Готові домашні завдання . 9 клас. Розв’язання вправ та завдань до усіх шкільних підручників, в двох книгах.

У виданні запропоновані рішення з таких предметів: алгебра (4 підручники), геометрія (4 підручники), фізика (5 підручників), хімія (4 підручники), українська мова (4 підручники), російська мова (3 підручники), англійська мова (3 підручники), німецька мова (3 підручники), біологія (3 підручники), інформатика, ДПА.  Книжка призначена в першу чергу для тих учнів, які намагаються не стільки списувати, скільки мати під рукою посібник, з яким можна було б звірити власні розв’язання й результати, а також з його допомогою зрозуміти хід розв’язання складних завдань. Запрошуємо всіх зацікавлених скористатися запропонованими книгами.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар