"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 13 жовтня 2022 р.

                                             «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!»

     14 жовтня вписане в календар української історії як День святої Покрови Пресвятої Богородиці, День  українського козацтва, День захисника України.

  В цей нелегкий  час  для України, згадуємо козаків – відважних і мужніх захисників, які в  далекому минулому стояли на сторожі української державності. Покровителькою козацтва вважалася Пресвята Богородиця, до заступництва якої зверталися козаки. Тому сьогоднішніх воїнів, захисників України з великою шаною вітають 14 жовтня, за героїзм, мужність, жертовність, відданість своїй державі, своєму народу.

  До цих важливих подій у відділі обслуговування юнацтва та дорослих представлена книжкова виставка «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення» та інформаційний стенд «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!». Представлена література висвітлює боротьбу українських козаків, героїв народних повстань, безсмертних героїв Майдану, сучасних воїнів, які захищають кордони України.

  Це все боротьба за незалежність України, за волю і свободу нашої держави, нашого народу. Запрошуємо відвідати бібліотеку і ознайомитись з представленими виданнями.


Немає коментарів:

Дописати коментар