"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

вівторок, 14 травня 2024 р.

Книжкові новинки!!!

Жорстока та кровопролитна війна,що триває в Україні, демонструє безпрецедентні приклади героїзму як окремих громадян, так і цілих територіальних громад. Пропонуємо вашій увазі добірку книг про звільнені з окупації українські міста «Міста-герої – міста Героїв». Про людські та надлюдські зусилля у виживанні,про героїзм волонтерів,оборонців і визволителів . Це документальні свідчення російських воєнних злочинів і пам`ять про загиблих. Книги про випробування війною та мрії про мирне майбутнє.

Дар`я Бура « Місто-герой Харків. 28 історій незламності» . У цій книжці зібрані історії 28 людей, які стояли за Харків та область, людей, що наближали Перемогу. Звісно, 28 історій – це не весь  Харків, цих людей значно більше. Саме тому Харків встояв.

Євгенія Подобна «Форпост Охтирка» . Ця книга – мозаїка історій про оборону міста. Про тих, хто захищав, допомагав, рятував. Та про тих, чиє життя відібрали російські окупанти протягом кінця лютого – березня 2022 року.

Костянтин Григоренко «Ізюм. Зруйнований,але не скорений» . У книжці зібрані розповіді очевидців, інтерв’ю з керівниками місцевих органів, газетні статті, дописи з соцмереж, оголошення – документальні свідчення щоденної боротьби за життя в окупованому місті. Міста-герої – міста Героїв»

Запрошуємо  до ознайомлення  з цими виданнями.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар