"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середу, 21 жовтня 2015 р.


«Моя професія – моє покликання.»

Отримання професії – це не просто шлях до заробляння грошей. Це можливість проявити свій талант, додати творчості до буденних справ, розвиватися а зробити свій внесок у розвиток суспільства. Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.
Тому особливе значення має кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії. І бібліотека як соціальний інститут, котрий вирішує завдання інформування, освіти, виховання своїх користувачів, не може стояти осторонь від профорієнтаційної роботи.
Саме тому спеціалісти Великомихайлівського районного центру зайнятості  та Великомихайлівська центральна районна  бібліотека для дорослих  проводять планомірну профорієнтаційну роботу зі шкільною молоддю району. Так, 15 жовтня  2015 року у Великомихайлівський навчально-виховний комплекс завітали представники Одеської національної академії харчових технологій, Одеського медичного університету, академії технічного регулювання і якості.  Старшокласники з цікавістю дізналися про всі факультети академії, форми та умови навчання, перспективи працевлаштування в нашій країні та за кордоном. З цікавими презентаціями виступили співробітники  різних факультетів.  Школярі почули відповіді на запитання, які їх цікавили. На завершення кожен отримав інформаційні буклети про факультети навчальних закладів.
Видатний англійський письменник Оскар Уайльд говорив: "Ціль людського життя - самовираження. Проявити свою сутність у всій повноті - ось для чого ми живемо". Справді, людина має використати всі свої можливості, якомога краще показати себе. Давайте ж разом допоможемо нашому майбутньому поколінню в цьому, навчимо правильно мислити та зрозуміти своє покликання!









Немає коментарів:

Дописати коментар