"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середу, 2 грудня 2015 р.



«Ваше життя – ваш вибір»



Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ інфікованих вражають  тому  30 листопада на передодні  Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Центральною районною бібліотекою спільно з провідним спеціалістом Великомихайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді  Буковською С. Д.  в Великомихайлівській ЗОШ №2 з старшокласниками  була проведена година інформації  «Ваше життя – ваш вибір».
      Метою заходу було інформувати учнів про можливі шляхи передачі ВІЛ інфекції та засоби захисту, вивчення та розуміння проблеми ВІЛ/СНІДу, розкриття  питань толерантності по відношенню до ВІЛ інфікованих людей.
      Завдяки атмосфері довіри, які склались під час попередніх заходів – діти відкрито висловлювали власні бачення проблеми та аргументували свої позиції.
    Було багато запитань, багато відповідей, дискусій та цікавих неординарних вправ, але загалом з цього напливу інформації учасники винесли для себе найбільш важливе: накопичили систему нових знань, визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу
      Вразило єдине – багато чого вони чули вперше…
      Що одразу наштовхує на висновок – ми неодмінно будемо працювати в даному напрямку, адже якщо це врятує хоча б одне життя – воно того варте.






Немає коментарів:

Дописати коментар