"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

пʼятницю, 4 червня 2021 р.

«Світ професій і горизонт покликань”.

У житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію. В світі існує тисячі професій. Як знайти серед них свою? Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням.

Сьогодні до КЗ « Публічна бібліотека Великомихайлівської селищної ради» на інформаційну годину « Світ професій і горизонт покликань», завітали учні 8 та 10 класів Великомихайлівської  опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, де спеціаліст по профорієнтації Великомихайлівського районного центру зайнятості Іващенко А.Л., розповіла про різноманітні та найзатребуваніші на даний час професії, та наголосила, що потрібно знаходити ту професію, в якій найкраще будуть поєднуватися  побажання і можливості. Найголовніше, слід пам’ятати, що остаточний вибір лише за молоддю, бо обираючи професію, ми обираємо власну долю.

Також до цього заходу провідний бібліотекар відділу обслуговування юнацтва та дорослих читачів Неверська В.В. підготувала інформаційний стенд«Вернісаж професій», на якому розміщено буклети з інформацією про найпопулярніші професії.






Немає коментарів:

Дописати коментар