"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

пʼятницю, 4 червня 2021 р.

«Бібліотека і громада за життя природи»

      Природа - це безпосередня середа проживання людини і не тільки, дуже важливо дбайливо до неї ставитися, передати її наступним поколінням. Таке завдання, як охорона навколишнього природного середовища, на сьогоднішній день, стоїть перед цілим людством.

     Все частіше ми скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров'я, неякісні продукти, вирубку лісів... І якщо ми будемо продовжуватимемо лише пасивно спостерігати, то подальше погіршення стану довкілля неминуче.

      Кожен з нас може змінити свій спосіб життя, щоб допомогти природі. Почати можна з малого, поступово переходячи до більш серйозних кроків, і ви внесете свій внесок у   спільну справу захисту навколишнього середовища.

      Так, Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім. В.В. Маяковського оголосила з 1 березня до 1 листопада 2021 року обласну віртуальну фотоекоакцію «Бібліотека і громада за життя природи» з метою привернути увагу громадськості до питань екології й проблем охорони навколишнього середовища та виховання у підростаючого покоління любові до природи рідного краю.

       Працівники КЗ «Публічна бібліотека Великомихайлівської селищної ради» та сучасна молодь теж долучилася  до цієї фотоекоакції.



Немає коментарів:

Дописати коментар