"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 13 січня 2022 р.

 Шановні читачі, до вашої уваги книжкові новинки, які ми отримали, завдячуючи спільній акції "Нова сторінка" Народного депутата України Євгенія Кравчук та Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна.

Запропонована підбірка літератури сучасного світу, яка відкриває перед нами великі можливості, пов'язані зі здоровим харчуванням.
Ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише здорова людина приносить користь суспільству. Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.
До вашої уваги представлені дуже цікаві видання. Серед них книга Дарки Озерної " Ви це зможете! 7 складових здорового способу життя", з автографом самого автора, Г. Браун " Жити із зеленим серцем", розповість як вибрати продукти харчування, надзвичайно цікава та актуальна книга Е. Бісс
« Імунітет. Правда і міфи про щеплення», книга
А. Сем'янків " Медицина доказова і не дуже" дасть корисні відповіді на актуальні питання та книга О.Коваленко " Фрукти проти овочів"- це реальна та дотепна історія надзвичайнісіньких овочів та фруктів і кулінарних лайфхаків. Запрошуємо до приємного читання!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар