"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 13 січня 2022 р.

 Шановні читачі, до вашої уваги книжкові новинки, які ми отримали, завдячуючи спільній акції "Нова сторінка" Народного депутата України Євгенія Кравчук та Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна.

Книга… Одна із самих дивовижних чудес світу, створених людиною упродовж багатьох віків. Гарні книги ніколи не залишать людину та¬кою, якою вона була до знайомства із ними. Читаючи їх, людина сама стає кращою, набуває досвіду. Книга дає нам мудрість і разом з тим не перестає захоплювати і дивувати свого творця. Вчасно прочитана книга - величезний успіх. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У хорошій книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.
До уваги читачів представлена книжкова виставка новинок літератури серед них, книга Г. Крук «Хто завгодно, тільки не я», А. Дімаров « І будуть люди», А. Хаженський «Київські інтелектуальні ігри», С. Процюк «Пальці поміж піском», А. Курков «Самсон і Надія», А. Осіпов« Зґвалтоване кохання», Е.Ґілберт « Місто дівчат», М. Іллєнко «Толока. Краєвид з вікна хати», О. Ільченко «Козацькому роду нема переводу», Г. Зерня «Принцип втручання» з автографом самого автора, та Саньмао «Історії Сахари».
Сподіваємось, що в дивовижному розмаїтті цих творів кожен читач книгозбірні, навіть найвибагливіший, знайде собі книгу для душі. Запрошуємо до приємного читання!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар