"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 30 листопада 2023 р.

      Наша бібліотека долучилася до  щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» ,яка проводиться  з 25 листопада – Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок до 10 грудня – Міжнародного дня прав людини. Метою цієї акції є підвищення уваги до проблеми насильства щодо жінок та дівчат, а також сприяння змінам у суспільстві для запобігання насильству та покарання винних.

      Основними завданнями акції “16 днів проти насильства” є популяризація ідеї рівності та недопущення будь-якого виду насильства, а також покарання винних у цьому. Крім того, акція спрямована на підтримку жертв насильства та надання їм необхідної допомоги.

      В рамках цієї акції презентуємо вам книгу «Про що вона мовчить». Головна мета цієї книжки — аби по той бік сторінок почули. Аби жінки, які з дня на день носять у собі свої мовчазні історії, розуміли, що вони не одні. Аби ті, хто хоче здатися, не здавалися. У цій книжці зібрані історії про тілесність, сексуальність, біль, пошуки ідентичності, материнство, досвід важкої хвороби, токсичні стосунки та зцілення. Це книжка-розрада, книжка-виклик, книжка-посестра.

#16днівпротинасильства



Немає коментарів:

Дописати коментар