"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 9 листопада 2023 р.

          “Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда”

XR-виставка “Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда” – продовжує працювати в нашій книгозбірні.

            Виставкою потрібно ходити зі смартфоном. Коли ми встановлюємо мобільний додаток edAR , доступний і в Google Play, і в App Store, наводимо його на зображення, то плакати «оживають» і можна побачити віртуальну та додану реальність. Водночас доступні фото, відео та тексти, які пояснюють, що зашифровано під ілюстрацією.

            Ця унікальна та інноваційна виставка розроблена спеціально для протидії російській пропаганді, з метою підвищити рівень обізнаності та медіаграмотності у суспільстві.

          Виставка поєднує знайомий всім формат постерів, які виготовлені за допомогою ШІ(штучного інтелекту), з новітніми технологіями.

         Сьогодні до знайомства з  надзвичайно цікавою інтерактивною виставкою долучились працівники органу місцевого самоврядування Великомихайлівської селищної ради.

         Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до вивчення   матеріалів виставки, які  розробили ГО “Європейський Інститут Чорнобиля” у партнерстві з ініціативою “НотаЄнота” в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#XRвиставка

#edAR

#якпрацюєпропаганда

#справжніпричинивійни

#нотаЄнота












 

Немає коментарів:

Дописати коментар