"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

вівторок, 28 листопада 2023 р.

                                Шановні друзі!

        Наша бібліотека взяла участь у пілотному проєкті "Польська полиця в Україні", який ініціювали Міністерство культури та національної спадщини Польщі (МКіНС РП) і Міністерство культури та інформаційної політики України. 

       Проєкт реалізований Інститутом книги в Польщі на кошти, виділені на цю мету МКіНС РП, у співпраці з Українським інститутом книги, який виконав свою частину роботи безоплатно.

      У межах проєкту “Польська полиця в Україні”  наша бібліотека отримала безкоштовно комплект із 20 нових видань для створення книжкової полиці польської літератури.

        Отримані книги – це добірка перекладів українською мовою польської класичної та сучасної літератури для дорослих та молодших читачів. Книжки польських авторів видані українською мовою видавцями України на кошти гранту, наданого їм Інститутом книги в Польщі.

 Започаткована ініціатива – хороша нагода для українських читачів дізнатися більше про культуру та літературу Польщі, країни, яка прихистила сотні тисяч українців.

Висловлюємо вдячність: Український інститут книги, Instytut Książki, Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego, Міністерство культури та інформаціної політики України.

Запрошуємо  до приємного читання!

#Український_інститут_книги

#InstytutKsiążki

#Польська_полиця_в_Україні

 

Немає коментарів:

Дописати коментар