"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

вівторок, 6 серпня 2024 р.

                                                      Книжкові новинки!!!

      Шановні читачі!!! Пропонуємо вашій увазі нову, цікаву книгу Елісон Вейр

 « Єлизавета Йоркська . Остання Біла троянда». Це неперевершений роман, заснований на реальних подіях. Авторка проливає світло на драматичне життя Єлизавети Йоркської - матері Генріха VIII, останньої представниці Білих троянд та першої королеви династії Тюдорів. Це захоплююча подорож у серце драматичного життя однієї з найвідоміших жінок епохи Тюдорів. Авторка прокладає шлях через заплутану історію політичних інтриг, кохання та відчаю, розкриваючи перед читачем не тільки життєвий шлях Єлизавети Йоркської, але й портрет епохи.
Крім того, книга розкриває глибокі особисті переживання та емоційний світ Єлизавети Йоркської. Елісон Вейр вдається відобразити внутрішній світ королеви, її відчуття, сумніви та мрії, роблячи її персонажем, якому читач може легко співчувати та співпереживати.

   Книга також варта уваги за своєю стилістикою та літературною майстерністю. Авторка використовує мову, яка легко читається, не забиваючи читача деталями подій, але водночас збагачує розумінням того періоду. Запрошуємо до нашої бібліотеки для ознайомлення.


Немає коментарів:

Дописати коментар