"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

четвер, 15 серпня 2024 р.

                                           Віртуальний фестиваль читацьких історій

« Я.Книга. Бібліотека»

 « Тесс Ґеррітсен — одна із сучасних та  популярних американських письменниць, авторка бестселерів у жанрі медичного трилера. Кожне слово та зміст змушує мене читати більше, щоб дізнатися ту саму суть, на яку закликає автор.

    На мене справила  велике враження одна з її книг «Двійник», це медичний трилер з частинками детективу, яка не залишить байдужими жодних пристрасних любителів жанру.

    Сюжет «Двійника» занурює  у таємне вбивство того самого двійника головної героїні Мори Айлз, яка славиться своєю талановитістю патологоанатома. Разом з детективом бостонського відділу вбивств Джейн Ріццолі та іншими членами відділу, вона вирушає розгадувати вбивцю та його кожен крок до з’ясування хто він є. Одним із сильних аспектів є розробка персонажів. Вони зображені багатогранно, з власними внутрішніми та зовнішніми проблемами. Це додає сюжету реалізму і робить його ще більш захоплюючим. Поглинаючись у світ трилерів в поєднанні з медициною, ви ніколи не будете у безтурботній атмосфері. Так як письменниця демонструє свою майстерність у створенні напруженого середовища динамічного сюжету. Ти, як читач, викликаний долати труднощі у вирішенні головоломок, і  разом з героїнею відкривати нові сліди та заплутані зв'язки. Це  дуже захоплива історія, яку не можна пропустити. Якщо ви шукаєте книгу, яка триматиме вас на межі німого захвату, це точно те, що вам потрібно»

                                                                                                                                               

                                                                                                     К. Бережна                            

                                                                           учениця 9 класу


Немає коментарів:

Дописати коментар