"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середа, 7 серпня 2024 р.

                                                        Шановні читачі!!!

Пропонуємо вашій увазі новий гостросюжетний бестселер сучасного українського письменника Андрія Новіка «Аномалія». Це напружений трилер-детектив, сповнений неочікуваних сюжетних поворотів, яким він пронизаний до останньої сторінки.
Історія починається у Гамбурзі, науковця Александера Бунге знаходять мертвим у власному кабінеті: починається серйозне розслідування, адже Бунге був одним із учасників наукових експериментів з виявлення гравітаційної аномалії в кристалах.
А тим часом українці Остап, Віталій, Ян та Марта опиняються в Марокко на відпустці. Там із ними під час екскурсії стається страшна аварія, спричинена тим, що водії немов втратили зв’язок із реальністю…
Остап розуміє, що відбувається щось не те. З часом він зустрічає дівчину Аміру, яка вижила після того ДТП, але розуміє, що вона щось приховує. На Аміру вже розпочалося полювання: вона є ключем до всіх тих катастроф, що нещодавно відбулися... Історія тримає у напрузі до останньої сторінки!Запрошуємо до нашої бібліотеки для знайомства з цією цікавою книгою.

Немає коментарів:

Дописати коментар