"ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ, ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ"

Рубрики

середа, 7 серпня 2024 р.

Шановні читачі!!

   Пропонуємо вашій увазі книжкову новинку відомого фахівця із виживання в дикій природі, колишнього військового, а нині самозайнятого єгеря й інструктора з виживання Дейва Кентербері «Бушкрафт. Найважливіші навички для виживання в дикій природі»

    Ця книжка буквально може врятувати життя й насамперед буде корисною мандрівникам, любителям пригод і військовим. Під однією палітуркою автор зібрав поради й інструменти, що допомогли йому вціліти у глушині. Як вибрати і спакувати рюкзак, орієнтуватися на місцевості, розтаборовуватись, розпалювати багаття, добувати харч, найкраще зберігати ресурси? Про все це розповідає автор. Усередині ви також знайдете детальну інформацію про таке: 5 найважливіших речей для виживання, виготовлення потрібних інструментів і витратних матеріалів, збір і приготування їжі, захист від стихії. Це концентрований досвід, що допоможе перезарядитися на природі, а також згодиться в непередбачуваних ситуаціях і убереже від пасток – не тільки серед глушини, а й міських джунглях.

    Книга призначена для якнайширшого кола читачів, особливо для тих, хто любить мандрувати. Цю книгу ви можете знайти та ознайомитись в нашій бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар